Αντιψυκτικό υγρό ηλιακού θερμοσίφωνα 1lt ANTIGELO

Αντιψυκτικό υγρό ηλιακού θερμοσίφωνα 1L ANTIGELO


ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΗΛΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 

Είναι ένα ειδικό αντιπαγωτικό υγρό με δεσμευτικά σκληρότητας και αντιδιαβρωτικά πρόσθετα. Χρησιμοποιείται σε ηλιακούς θερμοσίφωνες, κλειστά κυκλώματα θέρμανσης,  κ.α. 

Προστίθεται στο κλειστό κύκλωμα του ηλιακού θερμοσίφωνα και δεν επιτρέπει στις ακραίες φάσεις του νερού να εκδηλωθούν (δηλ. δεν επιτρέπει την δημιουργία πάγου τον χειμώνα και βρασμού το καλοκαίρι)

Παρέχει αντιθερμική προστασία (+ 105 C°) 

Διατηρείται ο ηλιακός θερμοσίφωνας σε άριστη κατάσταση χειμώνα – καλοκαίρι (θερμοκρασίες νερού από -51 °C έως +105 °C), αν το υλικό προστεθεί αυτούσιο.

Περιέχει αντισκουριακά και συντηρητικά πρόσθετα έτσι ώστε να μην διαβρώνεται το κλειστό κύκλωμα του ηλιακού θερμοσίφωνα.

Προστατεύει χωρίς αραίωση μέχρι – 47 C°. 

ΑΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΝΕΡΟ


ANTIGELOΝΕΡΟΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ
100%0%-47 °C
50%50%-22 °C
25%75%-12 °C

Το ILIOSAK.gr εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα.

 

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας επιθυμείτε μέσω των ταχυμεταφορών (courier) ή μεταφορικών εταιριών που συνεργαζόμαστε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δηλώσετε την ακριβή διεύθυνση αποστολής κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας. 

 

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από το ILIOSAK.gr καθημερινά (εκτός από Σαββατοκύριακα & αργίες) με 2 τρόπους:
•• Με Ταχυμεταφορά - Courier (1-2 ημέρες) για αντικείμενα μικρού μεγέθους (συνήθως τα είδη που βρίσκονται στην κατηγορία "Παρελκόμενα ηλιακών") . Τα έξοδα αποστολής με ταχυμεταφορά είναι περίπου 3-3,5 € για όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό εξαιτίας του όγκου των προϊόντων. Σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση.
•• Με πρακτορείο μεταφορών (2-3 ημέρες) για προϊόντα μεγαλύτερου όγκου και βάρους (όπως Ηλιακοί θερμοσίφωνες, boiler, συλλέκτες, κτλ) .
Όταν ο όγκος των προϊόντων υπερβαίνει το όριο των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς τα προϊόντα αποστέλλονται με ειδική μεταφορική εταιρία. Σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση από το τμήμα πωλήσεων.
 

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα της εταιρείας μας (Μελιγαλάς Μεσσηνίας) ή το υποκατάστημα Καλαμάτας (Αθηνών 7 & Κιλκίς) . Στο ενδεχόμενο αυτό θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά από το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας μας μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας

 

Αντιψυκτικό υγρό ηλιακού θερμοσίφωνα 1lt ANTIGELO

  • Κωδικός Προϊόντος: antipsyktiko-ygro-iliakon-antigelo
  • Απόθεμα: Άμεσα διαθέσιμο
  • 5,00€
Loading...