Προσφορά Αντιψυκτικό υγρό ηλιακών 1lt // προπυλενογλυκόλη

Ειδικό αντιψυκτικό υγρό ηλιακού θερμοσίφωνα για την προστασία από την παγωνιά κατά τους χειμερινούς μήνες και αποδοτικότερη κυκλοφορία του "υγρού" στο κλειστό κύκλωμα. Είναι βασισμένο στην μονοπροπυλενογλυκόλη,  ώστε να διασφαλίζει αποδοτικότερη μεταφορά θερμότητας στα ηλιοθερμικά συστήματα σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες, αυξάνοντας παράλληλα την απόδοσή τους.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα προϊόντα της αγοράς (υγρά αιθυλαινογλυκόλης)  είναι μη τοξικό και πιστοποιημένο από την InS με πιστοποιητικό HT1 για καταλληλότητα σε επαφή με βρώσιμα προϊόντα έτσι ώστε να μην διατρέχετε κάποιο κίνδυνο σε περίπτωση διαρροής του ηλιακού ή κάποιο πρόβλημα κατά τη μεταφορά του και συμπλήρωση του υγρού. 

Είναι, επίσης, ειδικά μελετημένο για να παρέχει πλήρη προστασία από την διάβρωση και τη σκουριά που προκαλεί το νερό και το οξυγόνο, παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο ηλιακό σύστημά σας.

Το αντιψυκτικό αυτό έχει εξαιρετική συμπεριφορά σε χαμηλές και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες παρέχοντας πραγματική προστασία  έως και τους -32°CΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν έχει καμμία σχέση με τα κοινά αντιψυκτικά αιθυλαινογλυκόλης και βιομηχανικής προπυλενογλυκόλης που συνήθως χρησιμοποιούνται για λόγους κόστους και αφενός είναι τοξικά αφετέρου διαβρώνουν τα μέταλλα .

---------  ---------  ---------  ---------  ---------  ---------  ---------  ---------  ---------  

Οδηγίες πλήρωσης αντιψυκτικού υγρού

Το θερμικό υγρό ενδεχομένως να έχει μειωθεί από υπερθέρμανση λόγο μακράς απουσίας ( καλοκαιρινές διακοπές ).

Χρησιμοποιώντας 2 κλειδιά ένα 24 για το ξεβίδωμα και ένα κλειδί 23 το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως αντίθετη δύναμη ( κόντρα) ξεβιδώνουμε την ασφάλεια και την τάπα του κλειστού κυκλώματος που βρίσκετε στο πάνω μέρος του θερμοδοχείου .

Με την βοήθεια ενός μικρού χωνιού στο ένα από τα 2 σωληνάκια συμπληρώνουμε αραιωμένο ειδικό θερμικό υγρό σε αναλογία 1 ειδικό θερμικό υγρό με 10 νερό.

Τα 2 σωληνάκια λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία .

Όταν ρίχνουμε το διάλυμα από το ένα σωληνάκι , από το άλλο βγαίνει ο αέρας .

Συνεχίζουμε να ρίχνουμε διάλυμα από το ένα σωληνάκι μέχρι να αρχίσει να βγαίνει από το άλλο .

Επειδή θα βγουν και μερικές φυσαλίδες συνεχίζουμε να ρίχνουμε διάλυμα μέχρι την στιγμή όπου τα δεύτερο σωληνάκι θα βγάζει διάλυμα χωρίς φυσαλίδες .

Βιδώνουμε την ασφάλεια και την τάπα του κλειστού κυκλώματος χρησιμοποιώντας πάλι τα 2 κλειδιά για να σφίξουμε .

Επιπλέον ελέγχουμε όλες τις συνδέσεις του ηλιακού για τυχόν διαρροή .

είναι προτιμότερο ο έλεγχος αυτός να γίνετε πρωινές η απογευματινές ώρες.

Εάν διαπιστωθεί διαρροή σε κάποιο εξάρτημα θα πρέπει να λύσουμε όλο το εξάρτημα να βάλουμε καννάβι η τεφλόν και να το επανατοποθετήσουμε .

Σε αυτήν την περίπτωση θα χαθούν υγρά και τα οποία πρέπει να συμπληρωθούν με τον τρόπο που είδαμε παραπάνω .

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι μια φόρα κάθε 1 με 2 χρονιά αρχές του χειμώνα αναλόγως των κλιματολογικών συνθηκών να προσθέτουμε 1 λίτρο ειδικό θερμικό υγρό .

Αν έχουμε δημιουργία φυσαλίδων αέρα μέσα στο κλειστό κύκλωμα τοτε δεν έχουμε σωστή κυκλοφορία του υγρού με αποτέλεσμα να μην έχουμε θερμοσιφωνική ροή του υγρού στο κύκλωμα .

Εξαερώνουμε το σύστημα ξεβιδώνοντας ελαφρώς το ρακόρ σύνδεσης του σωλήνα από συλλέκτη (μικρός σωλήνας από τον συλλέκτη προς το θερμοδοχείο πάνω δεξιά) .

Ξεβιδώνουμε την τάπα και το ασφαλιστικό τα οποία βρίσκονται στο πάνω μέρος του θερμοδοχείου και συμπληρώνουμε με νερό μέχρι να φύγει όλος ο αέρας και η τελευταία φυσαλίδα .

Μετά συμπληρώνουμε το θερμικό υγρό που απωλέστηκε στην διαδικασία της εξαέρωσης με τον τρόπο που είδαμε παραπάνω .Το ILIOSAK.gr εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα.

 

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας επιθυμείτε μέσω των ταχυμεταφορών (courier) ή μεταφορικών εταιριών που συνεργαζόμαστε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δηλώσετε την ακριβή διεύθυνση αποστολής κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας. 

 

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από το ILIOSAK.gr καθημερινά (εκτός από Σαββατοκύριακα & αργίες) με 2 τρόπους:
•• Με Ταχυμεταφορά - Courier (1-2 ημέρες) για αντικείμενα μικρού μεγέθους (συνήθως τα είδη που βρίσκονται στην κατηγορία "Παρελκόμενα ηλιακών") . Τα έξοδα αποστολής με ταχυμεταφορά είναι περίπου 3-3,5 € για όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό εξαιτίας του όγκου των προϊόντων. Σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση.
•• Με πρακτορείο μεταφορών (2-3 ημέρες) για προϊόντα μεγαλύτερου όγκου και βάρους (όπως Ηλιακοί θερμοσίφωνες, boiler, συλλέκτες, κτλ) .
Όταν ο όγκος των προϊόντων υπερβαίνει το όριο των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς τα προϊόντα αποστέλλονται με ειδική μεταφορική εταιρία. Σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση από το τμήμα πωλήσεων.
 

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα της εταιρείας μας (Μελιγαλάς Μεσσηνίας) ή το υποκατάστημα Καλαμάτας (Αθηνών 7 & Κιλκίς) . Στο ενδεχόμενο αυτό θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά από το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας μας μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας

 

Αντιψυκτικό υγρό ηλιακών 1lt // προπυλενογλυκόλη

  • Κατασκευαστής: ILIOSAK
  • Κωδικός Προϊόντος: antipsyktiko-ygro-iliakon
  • Απόθεμα: Άμεσα διαθέσιμο
  • 12,00€
  • 8,00€
Loading...