Ασφάλεια συναλλαγών

Posted by thansigma 15/06/2018 0 Comment(s)

Ασφαλείς πληρωμές μέσω χρεωστικής & πιστωτικής κάρτας με την εγγύηση της τράπεζας Πειραιώς

Στην περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή μέσω χρεωστικής & πιστωτικής κάρτας, ο αριθμός, η ημερομηνία λήξεώς της καθώς και ο τριψήφιος κωδικός ασφαλείας πραγματοποιείται απευθείας στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας ePOS paycenter της τράπεζας Πειραιώς.

 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν έρχεται σε καμία επαφή με τα στοιχεία της κάρτας σας, και ούτε συλλέγει ή αποθηκεύει με άλλον τρόπο τα δεδομένα της κάρτας σας. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από τα πιο προηγμένα συστήματα online ασφαλείας  υψηλής κρυπτογράφησης της τράπεζας Πειραιώς, τα οποία εγγυώνται ένα απολύτως ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.  Η μεταφορά των δεδομένων γίνεται με κωδικοποίηση 128-bit.

 

Ασφαλείς πληρωμές με την διεθνώς καταξιωμένη υπηρεσία PayPal
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.ILIOSAK.gr σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε μέσω της διεθνώς καταξιωμένης υπηρεσίας online πληρωμών paypal.  Η υπηρεσία paypal, είναι μια υπηρεσία online αποστολής χρημάτων με 100% ασφάλεια. Επιτρέπει στους χρήστες του να πραγματοποιούν online αγορές χωρίς να μοιράζονται τα προσωπικά τους δεδομένα με τον πωλητή. Δίνετε τα στοιχεία της κάρτας σας μόνο στην Paypal, και μετά μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας Paypal για να πραγματοποιείτε τις αγορές σας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα  www.ILIOSAK.gr  υποστηρίζει πλήρως την υπηρεσία και η πληρωμή σας μέσω paypal επιβεβαιώνεται με αυτόματο τρόπο.

 

Αν δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε να αποκτήσετε έναν, από την επίσημη ιστοσελίδα της pay-pal, http://www.paypal.com .

Εφόσον είστε κάτοχος λογαριασμού paypal και θέλετε να τον χρησιμοποιήσετε για την πληρωμή της παραγγελίας σας, όταν την ολοκληρώσετε, επιλέξτε την πληρωμή μέσω Paypal .  Με την επιλογή αυτή, μεταφέρεστε στο online σύστημα συναλλαγών της Paypal στο οποίο μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα μέσω του λογαριασμού PayPal. Ακολουθήστε τις οδηγίες και επιλέξτε PAY NOW για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.ILIOSAK.gr δεν έρχεται σε καμία επαφή με τα δεδομένα της κάρτας σας. Ολες οι πληροφορίες εισάγονται στο ασφαλές σύστημα της pay-pal και  το ηλεκτρονικό κατάστημα www.ILIOSAK.grδεν συλλέγει τα στοιχεία σας ούτε τα αποθηκεύει με κανέναν τρόπο.

H πληρωμή μέσω Paypal ισχύει για παραγγελίες συνολικής αξία μέχρι 2.500€.  

Η πληρωμή μέσω paypal συνεπάγεται επιπλέον επιβάρυνση 1,5% επί του συνολικού ποσού της παραγγελίας.

 

Σημείωση:  Δεν είναι δυνατή η πληρωμή προκαταβολής με την υπηρεσία paypal και συνεπώς δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πληρωμή προκαταβολής για παράδοση με αντικαταβολή.

Loading...