Η Εταιρεία

Posted by yorgokastri 14/12/2016 0 Comment(s)

Η εταιρεία μας από το 1977 πρωτοπόρα στον τομέα κατασκευής ηλιακών συστημάτων και εμπορίας ολοκληρωμένων εφαρμογών φωτοβολταϊκών καθώς και θέρμανσης – ψύξης (ακόμα και με τον ήλιο), είναι η μοναδική επιχείρηση της Πελοποννήσου με πλήρη γκάμα προϊόντων στον τομέα της.
 

Προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και τεχνολογίες αιχμής, η ILIOSAK εισήγαγε στην αγορά της Πελοποννήσου μια νέα φιλοσοφία εστιασμένη στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη.
 

Το μεγάλο πλεονέκτημα της ΙLIOSAK είναι η ανάπτυξη και η εδραίωσή της σε πεδία που συμπληρώνουν το πεδίο της παραγωγικής και εμπορικής της δραστηριότητας και πάντα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Τα ηλιακά συστήματα παραγωγής μας σε 8 διαφορετικά μοντέλα, οι εφαρμογές φωτοβολταϊκών, θέρμανσης – ψύξης ύστερα από μελέτη που εξασφαλίζει οικονομία και λειτουργικότητα, η εγκατάσταση και συντήρηση ολοκληρωμένων υδραυλικών εφαρμογών και η κατασκευή επαγγελματικών ηλεκτρικών φούρνων είναι μερικές μόνο από τις εργασίες του κύκλου δραστηριότητας που μοναδικό σκοπό έχουν να παρέχουν υψηλή ποιότητα και οικονομική λειτουργία.
 

Το ιδιόκτητο κτίριο, 2000 τ.μ. σε συνολική επιφάνεια 5000 τ.μ., παραγωγικής και αποθηκευτικής δυναμικότητας στο 22° χλμ Αθηνών - Καλαμάτας και η συνεπής παρουσία μας στο νομό Μεσσηνίας από το 1977 αποτελούν για τους πελάτες μας εγγύηση που εξασφαλίζει συνεχή υποστήριξη και συντήρηση των προϊόντων μας που μόνο η ευελιξία του κατασκευαστή μπορεί να προσφέρει.
 

Μιλώντας για εγγύηση και σεβασμό στους πελάτες μας, θα πρέπει να τονισθεί ότι από το 2003 λειτουργεί ειδικό τμήμα τεχνικής υποστήριξης των προϊόντων μας (το μοναδικό στην Πελοπόννησο) που αναλαμβάνει το service του ηλιακού θερμοσίφωνα και των εφαρμογών θέρμανσης (όλων των κατασκευαστών) εξασφαλίζοντας μακροζωία και οικονομική λειτουργία.
 

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι έχουμε τη δυνατότητα να συντηρήσουμε, επισκευάσουμε ακόμα και να κατασκευάσουμε ανταλλακτικά μέρη ηλιακών όλων των άλλων κατασκευαστών που ενδεχομένως ήδη έχετε. Με αυτόν τον τρόπο και πάνω απ’ όλα επιτυγχάνεται η αξιόπιστη και αδιάλειπτη ικανοποίηση των τελικών πελατών, εξασφαλίζοντας για την επιχείρησή σας το μέγιστο κέρδος. Αυτός είναι και ο στόχος μας!

 

Συγκριτικό πλεονέκτημα της ILIOSAK είναι η σιγουριά που σας παρέχουμε εδώ και 41 χρόνια!
 

Η ILIOSAK όμως αναπτύσσεται και σας προσφέρει πρώτη και με απόλυτη αξιοπιστία την τεχνολογία του μέλλοντος για την επιχείρησή σας.

 

Την τεχνολογία που λόγω των (άνω) των 4 δεκαετιών εμπειρίας μας μπορούμε να γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα:

  • Ηλιακά συστήματα επιλεκτικού τύπου απόδοσης 98% με μπλε τιτάνιο Γερμανίας ΤΙΝΟΧ. Η άριστη λύση για ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα που έχουν στόχο την ελαχιστοποίηση της δαπάνης ρεύματος-πετρελαίου για ζεστό νερό και την μέγιστη ευχαρίστηση του πελάτη τους. Ιδανικό και για θέρμανση πισίνας.
  • Ηλιακά συστήματα κενού αέρος επιλεκτικού τύπου. Με τη μοναδική δυνατότητα οριζόντιας κυριολεκτικά τοποθέτησης σε κάθε στέγη ώστε να καταργείται η οπτική ρύπανση που δημιουργεί ο κλασικός ηλιακός θερμοσίφωνας στα όμορφα ελληνικά ξενοδοχεία μας.
  • Φωτοβολταϊκά συστήματα. Σε συνεργασία με το δίκτυο της ΔΕΗ ή ανεξάρτητα  και πάντα με την ποιότητα και την εγγύηση των μεγαλύτερων κατασκευαστών της Γερμανίας και της Ιαπωνίας. 
  • Ηλιακός φωτισμός. Συστήματα φωτισμού αποκλειστικά από τον ήλιο για δρόμους , πάρκα και κήπους ξενοδοχείων με καλαίσθητη εμφάνιση και απεριόριστη οικονομία.

Η συνεπής επαγγελματική μας παρουσία στον χώρο της ηλιοθερμίας από το 1977 μας  οδηγεί στην κορυφή των εταιριών ηλιακών συστημάτων γι’ αυτό και η εταιρεία μας είναι πλέον σε θέση να σας προμηθεύσει όλα τα είδη της σε τιμές ανταγωνιστικές και με τους ευνοϊκότερους όρους πληρωμής. Με μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις μας ή με ένα τηλεφώνημα ώστε να σας επισκεφθούμε μπορείτε να μας γνωρίσετε καλύτερα και να συζητήσουμε μια πετυχημένη μελλοντική συνεργασία.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη με την οποία μας έχετε περιβάλει μέχρι σήμερα.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφόρηση.


Με τιμή για την ΙLIOSAK

Σακελλαρόπουλος Ιωαν. Θανάσης

Loading...