Συμπληρωματικό Ανόδιο μαγνησίου 20cm με τάπα - δευτερεύον για εξτρά προστασία

Το ανόδιο είναι μια ράβδος μαγνησίου και στην πραγματικότητα αποτελεί την καθοδική προστασία του συστήματος από ηλεκτρόλυση . Είναι μία μέθοδος προστασίας για την διάβρωση των μετάλλων τα οποία έρχονται σε επαφή με διαβρωτικά υλικά (νερό).

Η καθοδική προστασία επιτυγχάνεται με την προσθήκη κατάλληλου υλικού, του ΑΝΟΔΙΟΥ, το οποίο διαβρώνεται στην θέση των προστατευομένων μετάλλων. Η χρησιμοποίηση του ανοδίου ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ γερμανικών προδιαγραφών είναι η πιο ενδεδειγμένη μέθοδος προστασίας των εγκαταστάσεων ύδρευσης-θέρμανσης και ηλιακών θερμοσιφώνων τόσο από άποψη τεχνολογίας όσο και από άποψη υγιεινής.  Το συγκεκριμένο ανόδιο μαγνησίου (90% περιεκτικότητα) και υψηλού φωσφόρου HP κατά DIN12438-2.2  προσφέρει υψηλής ποιότητας προστασία στο εσωτερικό του μπόιλερ . Τοποθετείται στην extra οπή των boiler της ILIOSAK (και όχι μόνο) στο πάνω μέρος του καζανιού , δίπλα από τις παροχές πλήρωσης του αντιψυκτικού υγρού. Προσφέρει μια επιπλέον προστασία στον ηλιακό θερμοσίφωνα καθώς λειτουργεί συμπληρωματικά στο βασικό ανόδιο της συσκευής που βρίσκεται πάνω στην ηλεκτρική αντίσταση. Δεν προορίζεται να αντικαταστήσει το κυρίως ανόδιο αλλά να προσφέρει μια επιπλέον προστασία , ειδικά σε περιοχές που το απαιτούν .
Το ILIOSAK.gr εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα.

 

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας επιθυμείτε μέσω των ταχυμεταφορών (courier) ή μεταφορικών εταιριών που συνεργαζόμαστε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δηλώσετε την ακριβή διεύθυνση αποστολής κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας. 

 

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από το ILIOSAK.gr καθημερινά (εκτός από Σαββατοκύριακα & αργίες) με 2 τρόπους:
•• Με Ταχυμεταφορά - Courier (1-2 ημέρες) για αντικείμενα μικρού μεγέθους (συνήθως τα είδη που βρίσκονται στην κατηγορία "Παρελκόμενα ηλιακών") . Τα έξοδα αποστολής με ταχυμεταφορά είναι περίπου 3-3,5 € για όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό εξαιτίας του όγκου των προϊόντων. Σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση.
•• Με πρακτορείο μεταφορών (2-3 ημέρες) για προϊόντα μεγαλύτερου όγκου και βάρους (όπως Ηλιακοί θερμοσίφωνες, boiler, συλλέκτες, κτλ) .
Όταν ο όγκος των προϊόντων υπερβαίνει το όριο των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς τα προϊόντα αποστέλλονται με ειδική μεταφορική εταιρία. Σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση από το τμήμα πωλήσεων.
 

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα της εταιρείας μας (Μελιγαλάς Μεσσηνίας) ή το υποκατάστημα Καλαμάτας (Αθηνών 7 & Κιλκίς) . Στο ενδεχόμενο αυτό θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά από το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας μας μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας

 

Συμπληρωματικό Ανόδιο μαγνησίου 20cm με τάπα - δευτερεύον για εξτρά προστασία

  • Κατασκευαστής: ILIOSAK
  • Κωδικός Προϊόντος: anodio-magnisiou20
  • Απόθεμα: Άμεσα διαθέσιμο
  • 10,00€
Loading...