Θερμοστατική  βαλβίδα ανάμειξης AQUAMIX 61C - WATTS

Οι θερμοστατικές βαλβίδες ανάμιξης AQUAMIX χρησιμοποιούνται σε συστήματα οικιακού ζεστού νερού (σειρά 61C και 62C)  για τη ρύθμιση και διατήρηση της θερμοκρασίας του ανάμικτου νερού.

Οι κλίμακες ρύθμισης των βαλβίδων των Σειρών 61C, 62C επιτρέπουν την άμεση ανάμιξη του ζεστού νερού που παράγεται στον λέβητα νερού (ταχέως τύπου ή αποθήκευσης) με κρύο νερό από την παροχή νερού (στο χρήστη παρέχεται νερό στους 36 - 38 °C) ή την λήψη νερού σε υψηλότερες θερμοκρασίες όταν χρησιμοποιούνται ως προ-αναμίκτες (42 - 50 °C) με επακόλουθη τελική ανάμιξη στις βρύσες νερού οικιακής χρήσης.

Η λειτουργία είναι αυτόματη και επιτυγχάνεται μέσω ενός θερμοευαίσθητου στοιχείου που εισέρχεται στο σώμα της βαλβίδας με αναλογική δράση. Εάν σημειωθεί τυχαία διακοπή του κρύου νερού, η βαλβίδα διαθέτει θερμική διάταξη διακοπής η οποία παρεμβαίνει εγκαίρως κλείνοντας το δίσκο ώστε να αποφευχθεί η εισαγωγή ζεστού νερού και παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο προστασία από εγκαύματα. Η ποιότητα των βαλβίδων Aquamix εξασφαλίζεται από τον έλεγχο της παραγωγής κατά 100%. 


  • Θερμοστατική βαλβίδα ανάμιξης με 4 θέσεις ρύθμισης.
  • Προστασία από έγκαυμα. Περιοχή ρύθμισης: +32°C...+50°C.
  • Max. διαφορική πίεση: 2 bar. Max θερμοκρασία +100°C. Θηλυκές συνδέσεις.
  • Διατίθεται σε τρεις διαστάσεις: 1/2'' , 3/4'' , 1''
  • UNI EN 121655:1999, UNI 9753/90, BSI 1415
1. σφαιρικός διακόπτης

2. ανεπίστροφη βαλβίδα

3. Θερμοστατική αναμεικτική βαλβίδα

4. βαλβίδα ασφαλείας 

Το ILIOSAK.gr εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα.

 

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας επιθυμείτε μέσω των ταχυμεταφορών (courier) ή μεταφορικών εταιριών που συνεργαζόμαστε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δηλώσετε την ακριβή διεύθυνση αποστολής κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας. 

 

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από το ILIOSAK.gr καθημερινά (εκτός από Σαββατοκύριακα & αργίες) με 2 τρόπους:
•• Με Ταχυμεταφορά - Courier (1-2 ημέρες) για αντικείμενα μικρού μεγέθους (συνήθως τα είδη που βρίσκονται στην κατηγορία "Παρελκόμενα ηλιακών") . Τα έξοδα αποστολής με ταχυμεταφορά είναι περίπου 3-3,5 € για όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό εξαιτίας του όγκου των προϊόντων. Σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση.
•• Με πρακτορείο μεταφορών (2-3 ημέρες) για προϊόντα μεγαλύτερου όγκου και βάρους (όπως Ηλιακοί θερμοσίφωνες, boiler, συλλέκτες, κτλ) .
Όταν ο όγκος των προϊόντων υπερβαίνει το όριο των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς τα προϊόντα αποστέλλονται με ειδική μεταφορική εταιρία. Σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση από το τμήμα πωλήσεων.
 

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα της εταιρείας μας (Μελιγαλάς Μεσσηνίας) ή το υποκατάστημα Καλαμάτας (Αθηνών 7 & Κιλκίς) . Στο ενδεχόμενο αυτό θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά από το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας μας μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας

 

Θερμοστατική βαλβίδα ανάμειξης AQUAMIX 61C - WATTS

  • Κωδικός Προϊόντος: themostatic61C_Watts
  • Απόθεμα: Άμεσα διαθέσιμο
  • 45,00€
Loading...