Εξωτερικό ανόδιο προστασίας ηλιακού θερμοσίφωνα

Αυτόνομη συσκευή προστασίας ηλιακού θερμοσίφωνα από ηλεκτροχημική διάβρωση.  Τοποθετείται εξωτερικά, συνδέεται με τον ηλιακό σας θερμοσίφωνα και τον προστατεύει από σκουριά, διάβρωση κ.λ.π. για διάστημα 2 ετών.


Πλεονεκτήματα

  • Εξωτερική τοποθέτηση
  • Εύκολη εγκατάσταση
  • Διαθέτει ανταλλακτικό που αλλάζει εύκολα


Τοποθέτηση

Στερεώνουμε το ανόδιο stopcor solar στην βάση του ηλιακού βιδώνοντας το με την ειδική του βάση.

Συνδέουμε το κόκκινο καλώδιο της συσκευής στο μπόιλερ του ηλιακού σε σημείο αγώγιμο με το σώμα του μπόιλερ (στην φλάντζα ή στον σωλήνα εισόδου / εξόδου του νερού).

Το κίτρινο καλώδιο συνδέεται με το καλώδιο γείωσης του ηλιακού (συνήθως στην φλάντζα σύνδεσης ή σε ταφ κατά μήκος της παροχής νερού)

Ελέγχουμε την σωστή τοποθέτηση του ανοδίου μετρώντας με πολύμετρο τα δύο άκρα του ανοδίου. Η ένδειξη θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 2V DC.  

Αντικατάσταση ανοδίου

Μετράμε περιοδικά με πολύμετρο την τάση στα δύο άκρα του ανοδίου.  Άν η ένδειξη είναι μικρότερη από 1V DC, αντικαθιστούμε το ανόδιο. Η βάση δεν χρειάζεται αντικατάσταση.

Το ILIOSAK.gr εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα μέσω Courier για αντικείμενα μικρού μεγέθους, ή μέσω μεταφορικής εταιρείας για εμπορεύματα μεγαλύτερου όγκου.

Τα εμπορεύματα που αποστέλλονται μέσω μεταφορικής εταιρείας, το κόστος μεταφοράς εξαρτάται από τον όγκο τους και τον τόπο παράδοσης. Προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία για ενημέρωση σχετικά με το κόστος.

Εξωτερικό ανόδιο προστασίας ηλιακού θερμοσίφωνα

  • Κωδικός Προϊόντος: anodio-exoteriko
  • Απόθεμα: Άμεσα διαθέσιμο
  • 45,00€
Loading...