Εξωτερικό ανόδιο προστασίας ηλιακού θερμοσίφωνα

Αυτόνομη συσκευή προστασίας ηλιακού θερμοσίφωνα από ηλεκτροχημική διάβρωση.  Τοποθετείται εξωτερικά, συνδέεται με τον ηλιακό σας θερμοσίφωνα και τον προστατεύει από σκουριά, διάβρωση κ.λ.π. για διάστημα 2 ετών.


Πλεονεκτήματα

  • Εξωτερική τοποθέτηση
  • Εύκολη εγκατάσταση
  • Διαθέτει ανταλλακτικό που αλλάζει εύκολα


Τοποθέτηση

Στερεώνουμε το ανόδιο stopcor solar στην βάση του ηλιακού βιδώνοντας το με την ειδική του βάση.

Συνδέουμε το κόκκινο καλώδιο της συσκευής στο μπόιλερ του ηλιακού σε σημείο αγώγιμο με το σώμα του μπόιλερ (στην φλάντζα ή στον σωλήνα εισόδου / εξόδου του νερού).

Το κίτρινο καλώδιο συνδέεται με το καλώδιο γείωσης του ηλιακού (συνήθως στην φλάντζα σύνδεσης ή σε ταφ κατά μήκος της παροχής νερού)

Ελέγχουμε την σωστή τοποθέτηση του ανοδίου μετρώντας με πολύμετρο τα δύο άκρα του ανοδίου. Η ένδειξη θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 2V DC.  

Αντικατάσταση ανοδίου

Μετράμε περιοδικά με πολύμετρο την τάση στα δύο άκρα του ανοδίου.  Άν η ένδειξη είναι μικρότερη από 1V DC, αντικαθιστούμε το ανόδιο. Η βάση δεν χρειάζεται αντικατάσταση.

Το ILIOSAK.gr εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα.

 

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας επιθυμείτε μέσω των ταχυμεταφορών (courier) ή μεταφορικών εταιριών που συνεργαζόμαστε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δηλώσετε την ακριβή διεύθυνση αποστολής κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας. 

 

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από το ILIOSAK.gr καθημερινά (εκτός από Σαββατοκύριακα & αργίες) με 2 τρόπους:
•• Με Ταχυμεταφορά - Courier (1-2 ημέρες) για αντικείμενα μικρού μεγέθους (συνήθως τα είδη που βρίσκονται στην κατηγορία "Παρελκόμενα ηλιακών") . Τα έξοδα αποστολής με ταχυμεταφορά είναι περίπου 3-3,5 € για όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό εξαιτίας του όγκου των προϊόντων. Σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση.
•• Με πρακτορείο μεταφορών (2-3 ημέρες) για προϊόντα μεγαλύτερου όγκου και βάρους (όπως Ηλιακοί θερμοσίφωνες, boiler, συλλέκτες, κτλ) .
Όταν ο όγκος των προϊόντων υπερβαίνει το όριο των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς τα προϊόντα αποστέλλονται με ειδική μεταφορική εταιρία. Σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση από το τμήμα πωλήσεων.
 

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα της εταιρείας μας (Μελιγαλάς Μεσσηνίας) ή το υποκατάστημα Καλαμάτας (Αθηνών 7 & Κιλκίς) . Στο ενδεχόμενο αυτό θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά από το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας μας μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας

 

Εξωτερικό ανόδιο προστασίας ηλιακού θερμοσίφωνα

  • Κωδικός Προϊόντος: anodio-exoteriko
  • Απόθεμα: Άμεσα διαθέσιμο
  • 45,00€
Loading...