Τρόποι παραγγελίας

Posted by greatway 14/12/2016 0 Comment(s)

1. Απευθείας αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα: www.iliosak.gr

  • Μπαίνοντας στο http://www.iliosak.gr μπορείτε να δείτε καθεμιά από τις υπηρεσίες μας και πατώντας τον ειδικό σύνδεσμο με το εικονίδιο με το καλαθάκι που γράφει "Αγοράστε Online" μεταφέρεστε στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα. Στο ίδιο σημείο μπορείτε να πάτε μέσω της επιλογής e-Shop από το βασικό μενού (πάνω). Μέσα στην αρχική σελίδα του τμήματος του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορείτε να πλοηγηθείτε στα προϊόντα μας, να δείτε περαιτέρω πληροφορίες κάνοντας κλικ πάνω σε κάποιο και τέλος σε όποιο σας ενδιαφέρει να πατήσετε το κουμπί "Προσθήκη στο καλάθι" που βρίσκεται στο κάτω μέρος του προϊόντος. Κατά τη διάρκεια των αγορών σας θα μπορείτε να βλέπετε το περιεχόμενο του καλαθιού σας στα αριστέρα.
  • Όταν τελειώσετε την επιλογή των επιθυμητών προϊόντων μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Εμφάνιση καλαθιού που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του website και μέσα στη σελίδα του e-Shop και να μεταβείτε στα περιεχόμενα του καλαθιού σας, να ελέγξτε ποιά και πόσα έχετε επιλέξει και να προχωρήσετε στα καθοδηγούμενα βήματα συμπλήρωσης της παραγγελίας. Στη συνέχεια πατώντας το σύνδεσμο "Ταμείο".
  • Στο σημείο αυτό θα σας ζητηθεί το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης, εαν είστε υπάρχον πελάτης ή στην περίπτωση που ψωνίζετε για πρώτη φορά θα χρειαστεί να γραφτείτε σαν πελάτης μας.

2. Τηλεφωνικά ή μέσω FAX

Αν δεν σας βολεύει το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας και τηλεφωνικά στα 27240 22012 και 27210 97711 όλες τις εργάσιμες μέρες από 9 το πρωί μέχρι 9 το βράδυ. Ένας εκπρόσωπός μας θα βρίσκεται στην άλλη άκρη της γραμμής για να σας βοηθήσει να επιλέξετε και να παραγγείλετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Επιπλέον, μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας μέσω FAX στο: 27240 22012.

 

3. Μέσω E-mail

Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας όλο το 24ωρο, κάθε μέρα, μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης info @ iliosak.gr. Σε αυτή την περίπτωση αφού λάβουμε την παραγγελία σας ένας εκπρόσωπος από το τμήμα πωλήσεων θα έρθει σε επαφή μαζί σας (τηλεφωνικά ή μέσω email) ώστε να ολοκληρωθεί η παραγγελία και να σας αποσταλούν οι υπηρεσίες/προϊόντα.

 

Loading...