Κατασκευή – Επισκευή κάθε τύπου boiler & συλλέκτη

Posted by yorgokastri 04/02/2017 0 Comment(s) Υπηρεσίες,

Η εταιρεία μας στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της , στο Μελιγαλά Μεσσηνίας , έχει τη δυνατότητα να συντηρήσει, επισκευάσει ακόμα και να κατασκευάσει ανταλλακτικά μέρη ηλιακών όλων των άλλων κατασκευαστών που ενδεχομένως ήδη έχετε.
Η τεχνογνωσία και η εμπειρία που έχουμε μας καθιστούν ικανούς για οποιαδήποτε παρέμβαση, βελτίωση και επισκευή τους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μια απλή βλάβη ή ακόμα και η φθορά με την πάροδο των χρόνων μπορεί να καταστήσουν ένα ηλιακό θερμοσίφωνα λιγότερο αποδοτικό ή μη λειτουργικό.Η αντικατάσταση τους όμως μπορεί να μην είναι αναγκαία και με μια απλή επισκευή να επεκταθεί η διάρκεια ζωής του αρκετά έως πολλά χρόνια ακόμα εξοικονομώντας σας χρήματα.

 

 

Διαθέτουμε ανταλλακτικά και τμήματα ηλιακών που έχουν αποσυρθεί από την αγορά ενώ παράλληλα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεύασουμε -κατασκευάσουμε συλλέκτες και καζάνια θερμοσιφώνων από εταιρίες που έχουν κλείσει προκειμένου το σύστημά σας να γίνει ξανά λειτουργικό με το δυνατόν μικρότερο κόστος. 
Στη γκάμα των ανταλλακτικών μας βρίσκονται ακόμα και ηλιακά ανοικτού κυκλώματος με συλλέκτες σιδηροσωλήνα και καζάνια κάθετα που κατασκευάζονταν στην Ελλάδα πριν 30 και 40 χρόνια.

Με αυτόν τον τρόπο και πάνω απ’ όλα επιτυγχάνεται η αξιόπιστη και αδιάλειπτη ικανοποίηση των πελατών μας, εξασφαλίζοντας για εσάς οικονομία και ζεστό νερό ..που μόνο η ευελιξία του κατασκευαστή μπορεί να προσφέρει. Αυτός είναι και ο στόχος μας!

Loading...